Hoe is het om bij WPS te werken? Waar houd je je mee bezig binnen de verschillende functies? Onze collega's vertellen erover.

Xenia Klop, specialist marketing & communicatie 

Xenia Klop

" Ik heb hele fijne, behulpzame en soms een beetje gekke collega’s."

Sinds april 2018 ben ik Specialist Marketing en Communicatie. Dit houdt in dat ik mij onder andere bezig houdt met het opstellen en uitvoeren van marketingcampagnes. Zo zorg ik er voor dat we ons presenteren op beurzen, mag ik de jaarlijkse klantendag organiseren en stel ik ons personeelsblad UP2DATE samen. Daarbij let ik erop dat WPS de juiste boodschap, kernwaardes en identiteit uitstraalt.

Werken bij WPS vind ik hartstikke leuk. Ik heb hele fijne, behulpzame en soms een beetje gekke collega’s. We werken hard en er is ook tijd voor een geintje. Er worden veel leuke activiteiten georganiseerd door de personeelsvereniging die ik, als het kan, ook allemaal doe. Op vrijdagmiddag drinken we nog even een borreltje om de week af te sluiten. Het gratis fruit heeft ervoor gezorgd dat ik nu wel mijn dagelijkse portie vitaminen binnen krijg.

Bij WPS krijg ik veel vrijheid om mijn ideeën zelf uit te voeren, en dat vind ik belangrijk. Bovendien ben ik trots op onze mooie producten, die tuinders echt helpen met hun business. Ook zijn wij een innovatief bedrijf: we blijven bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en toepassingen.