Hoe is het om bij WPS te werken? Waar houd je je mee bezig binnen de verschillende functies? Onze collega's vertellen erover.

Roy van Schie, medewerker inkoop & werkvoorbereiding

Roy

"Ook een biertje drinken op de vrijdagmiddag soms tezamen met een vuurtje is altijd erg gezellig."

Sinds september 2016 ben ik werkzaam bij WPS. Eigenlijk ben ik direct vanuit school in deze functie gerold en hier zit ik nu al ruim 2.5 jaar. Mijn werk begint als engineering klaar is met tekenen. Deze tekeningen met de onderdelen komen in ons ERP systeem en worden omgezet tot werkopdrachten voor de productie. Ik zorg ervoor dat alle benodigde onderdelen worden ingekocht. Samen met de productieleider stem ik af wat er wanneer moet gebeuren. Als alle onderdelen op tijd naar de klus zijn zit mijn werk er in principe weer op.
Het leuke aan het werken bij WPS zijn de vele afwisselingen in het werk en ik vind het leuk om vanuit een inkoop een bijdrage te leveren aan projecten en er voor te zorgen dat de deadlines gehaald worden. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging waarmee we dit jaar nog een aantal leuke uitjes gepland hebben. Ook een biertje drinken op de vrijdagmiddag soms binnen soms buiten met een vuurtje is altijd erg gezellig.