Hoe is het om bij WPS te werken? Waar houd je je mee bezig binnen de verschillende functies? Onze collega's vertellen erover.

Martijn van der Salm, service monteur

Martijn van der Sande

"De afwisseling maakt het voor mij zo leuk om bij WPS te werken."

Samen met mijn collega’s van de afdeling service zorg ik ervoor dat onze systemen bij de klant goed draaien en dat storingen worden opgelost. Dit kan op afstand zijn waarbij ik help een mechanische, elektrische, PLC of PC storing op te lossen in samenwerking met de onderhoudsmonteur of operator van de klant. Als de storing op afstand niet opgelost wordt, dan ga ik naar de klant toe. Van het vervangen van een transport gordel tot het opnieuw inregelen van een vision camera, niks is mij te gek. Eigenlijk kan ik bijna elke storing goed oppakken, en als het nodig is kan ik terecht bij mijn collega’s die mij dan met een paar tips en handigheidjes op weg helpen.
De afwisseling maakt het voor mij zo leuk om bij WPS te werken. Ik weet bijna nooit wat er de volgende dag te wachten staat en wat de planning gaat worden. Het contact met de klanten en de gerealiseerde oplossingen geven mij veel voldoening om elke dag weer met plezier naar het werk en de klanten te gaan.