Vacatures

WPS_LM_05_Robot-AS2

PLC Engineer

1.0 FTE

Gaat jouw hart sneller kloppen wanneer een systeem in beweging is gebracht? Dan ben jij de collega die we aan ons team toe willen voegen!

PLC Engineer

Senior Projectmanager

Senior Project-manager

1.0 FTE

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je innovatieve projecten tot een succes maakt? Wil jij werken binnen een ambitieuze organisatie? Weet jij onze projecten tot in de puntjes te managen? 

Senior Projectmanager

Connect_02

Service monteur

1.0 FTE

 Als storingsmonteur weet jij van alles wat en kun je door jouw brede technische kennis snel een inschatting maken van het probleem. Zo weet jij dit goed op te lossen. Je vindt het leuk om op pad te zijn.

Servicemonteur

1000x667_WPS2210_WPS2203_ARF5541

Allround Elektromonteur

1.0 FTE

Word jij enthousiast van een uitdagende elektroklus. Reageer dan snel en solliciteer!

Allround Elektromonteur

WPS22_ARF2153

Sales engineer

1.0 FTE

Ben jij op zoek naar een functie waarin je creatief en ondernemend kunt zijn? Wil jij werken op het snijvlak tussen techniek en commercie? Dan hebben wij een uitdagende rol voor jou!

Sales Engineer

WPS - Allround monteur

Allround monteur

1.0 FTE

Ben jij een allround monteur en wil jij een uitdagende baan waarbij jij meewerkt aan mooie projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Allround monteur

63_jelle service

Onderhouds- monteur

1.0 FTE

Ben jij graag op pad, houd je van afwisseling en ben je graag bezig met  jouw handen en de techniek?  Solliciteer dan snel! 

Onderhoudsmonteur

Kopie van Naamloos ontwerp (19)

Mechanisch Engineer

1.0 FTE

Ben jij een praktische aanpakker en word jij enorm enthousiast om jouw steentje bij te dragen aan complete klantgerichte oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Mechanisch Engineer

Sem en Mees

Leerling allround monteur BBL

Wil jij graag naast jouw technische opleiding (BBL) een mooie werkplek waar jij meewerkt aan uitdagende projecten?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Leerling allround monteur (BBL)

WPS2203_ARF6276

Stage en afstuderen bij WPS

Ben jij een student en zoek je een uitdagende stage of afstudeeropdracht?

WPS heeft mogelijkheden voor studenten van een technische, agrarische of commerciële studies. 

Stages & Afstuderen

Ontdek je toekomstige werkgever!

Werkgeluk staat bij ons voorop

Onze voorwaarde voor succes. Wij werken samen met plezier aan time changing solutions. Wij blijven ons continu ontwikkelen en hebben tijd voor zaken die er toe doen. #oneteam

Er is bij WPS een open sfeer. Lachen met elkaar vinden we belangrijk en we streven samen naar een gelukkige werkomgeving, resultaat en succes. Je luncht dagelijks met jouw collega’s in de kantine. Iedereen kent elkaar bij WPS.

Wil je toch meer beweging dan maak je een wandeling in de omgeving of speel je een potje tafeltennis in de pauze. Je kunt iedere dag gratis fruit pakken.

Om de week goed af te sluiten hebben we elke vrijdagmiddag een druk bezochte borrel. En als we er zin in hebben, bakken we er ook nog bitterballen bij.

Berucht zijn de geweldige uitjes die de personeelsvereniging organiseert, soms met partner erbij, soms zonder partner.

Barbecue

WPS'ers aan het woord

Roy van Schie, medewerker inkoop en werkvoorbereiding

"Ook een biertje drinken op de vrijdagmiddag soms tezamen met een vuurtje is altijd erg gezellig."

Sinds september 2016 ben ik werkzaam bij WPS. Eigenlijk ben ik direct vanuit school in deze functie gerold en hier zit ik nu al meer dan 5 jaar. Mijn werk begint als engineering klaar is met tekenen. Deze tekeningen met de onderdelen komen in ons ERP systeem en worden omgezet tot werkopdrachten voor de productie. Ik zorg ervoor dat alle benodigde onderdelen worden ingekocht. Samen met de productieleider stem ik af wat er wanneer moet gebeuren. Als alle onderdelen op tijd naar de klus zijn zit mijn werk er in principe weer op.

Het leuke aan het werken bij WPS zijn de vele afwisselingen in het werk en ik vind het leuk om vanuit een inkoop een bijdrage te leveren aan projecten en er voor te zorgen dat de deadlines gehaald worden. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging waarmee we dit jaar nog een aantal leuke uitjes gepland hebben. Ook een biertje drinken op de vrijdagmiddag soms binnen soms buiten met een vuurtje is altijd erg gezellig.

Roy
Martijn-1

Martijn van der Salm, servicemonteur

"De afwisseling maakt het voor mij zo leuk om bij WPS te werken."

Samen met mijn collega’s van de afdeling service zorg ik ervoor dat onze systemen bij de klant goed draaien en dat storingen worden opgelost. Dit kan op afstand zijn waarbij ik help een mechanische, elektrische, PLC of PC storing op te lossen in samenwerking met de onderhoudsmonteur of operator van de klant. Als de storing op afstand niet opgelost wordt, dan ga ik naar de klant toe. Van het vervangen van een transport gordel tot het opnieuw inregelen van een vision camera, niks is mij te gek. Eigenlijk kan ik bijna elke storing goed oppakken, en als het nodig is kan ik terecht bij mijn collega’s die mij dan met een paar tips en handigheidjes op weg helpen.

De afwisseling maakt het voor mij zo leuk om bij WPS te werken. Ik weet bijna nooit wat er de volgende dag te wachten staat en wat de planning gaat worden. Het contact met de klanten en de gerealiseerde oplossingen geven mij veel voldoening om elke dag weer met plezier naar het werk en de klanten te gaan.

Hans Smit, medewerker PLC software engineering

"Regelmatig worden er nieuwe technieken toegepast."

Sinds medio 2004 werk ik als Software Engineer (PLC’s) bij WPS. Mijn werkzaamheden starten bij het begin van het project; samen met mijn mechanische collega’s buigen we ons over de lay-out van het systeem of machine en wordt aan de hand van het functionele ontwerp bepaald hoe alles te signaleren en te besturen. Daarna bespreek ik met de elektrische collega’s de volgende stappen. Verder beheer ik de afstemmingen met andere partijen en mijn collega’s van ons Order Control System en/of Vision.
De projecten die we doen bij WPS bieden steeds weer een uitdaging. Regelmatig worden er nieuwe technieken toegepast met bijvoorbeeld motion en/of robotica. Mijn werk aan een project start achter mijn bureau met het 1e ontwerp en eindigt met de in bedrijfstelling bij de klant, dat is meestal in Nederland maar kan evengoed in het buitenland zijn. Met een klein team in het buitenland het project bij de klant in bedrijfstellen zijn mooie ervaringen.

Bij WPS heb ik de vrijheid om mijn eigen werkzaamheden in te delen en krijg ik de kans om steeds weer met andere besturingstechnische uitdagingen bezig te zijn. Met een actieve personeelsvereniging zijn er een ruim aantal mooie uitjes gedurende het jaar.

Hans

Van sollicitatie naar echte WPS'er

WPS - SmartFlo

Stap 1:
Heb je je cv opgestuurd en je sollicitatie ingediend? De eerste stap is gezet! Je sollicitatie gaat nu op transport naar de afdeling HRM en de betreffende manager.

WPS - SmartScan 2D

Stap 2:
De 2D-scan. Jouw sollicitatie wordt gescand om te zien of jouw kwaliteiten passen bij het profiel én bij onze organisatie.

WPS - Smart Picking

Stap 3:
Als je past bij het profiel, pikken we jou eruit! Ben je geselecteerd, dan word je gebeld voor een eerste kennismaking. Het telefoongesprek zal ongeveer een half uur duren. Tijdens dit gesprek gaat het om een eerste indruk en jouw motivatie om bij WPS te solliciteren.

WPS - SmartScan

Stap 4:
Is de eerste kennismaking goed verlopen, dan is het tijd voor een 3D-scan: we maken graag uitgebreider kennis ‘in het echt’. Tijdens dit gesprek leer je meer over je toekomstige werkzaamheden en over WPS zelf. Ook gaan we uitgebreider in op jouw kennis en ervaring.

WPS - SmartFlo Corner

Stap 5:
Heb je met succes de 3D-scan verlaten, dan is het tijd om de volgende bocht te nemen. Het tweede gesprek. Vaak is dat met iemand van de afdeling waar je komt te werken, al of niet samen met iemand uit het eerste gesprek.

WPS - SmartFlo Crossover

Stap 6:
Pas je goed in het team, bij WPS en passen jouw wensen bij het beeld dat je van ons hebt gekregen? Kortom, ben jij het missende stukje in onze organisatie? Dan zullen we jou een passend voorstel doen.

WPS - Smart Wrapping

Stap 7:
Voorstel geaccepteerd? Check!
Startdatum bepaald? Check!
Alle systemen op groen? Check!
It’s a wrap!

WPS - Smart Labeling

Welkom!

We kunnen je nu als echte WPS’er labelen.